Våre tjenester
Tjenester
RØRLEGGERSERVICE

I Harry Martinsen AS har vi lang bransjeerfaring. Den personlige og stabile kontakten vi tilbyr våre kunder gir deg trygghet for rett utførelse og nødvendig oppfølging.

VARMEPUMPER

Vi leverer varmepumper fra NIBE og Thermia for vannbåren oppvarming av forbruksvann og hus. Varmepumper utnytter gratis, fornybar energi som finnes i omgivelsene rundt oss.

OLJEFYR - UTSKIFTING

Oljekjele /oljefyr har vært en vanlig oppvarmingsmetode for hus og gårder i Oslo fra etter annen verdenskrig. Det er politisk vedtatt at det etter 2020 ikke skal være mulig å kjøpe fyringsolje.

VÅTROM

Harry Martinsen AS har sentral godkjenning for ansvarsrett og er godkjent våtromsbedrift. Vi har lang erfaring med totalleveranse av baderom til privatpersoner og sameier.

FORRETNINGSBYGG

Vi tar både små og store oppdrag og arbeider mot forskjellige kunder i markedet: Eiendomsselskaper, offentlig, konsulenter, arkitekter og byggentreprenører.

NYBYGG

Med sentral godkjenning og kompetanse på sanitær, varme, sprinkler og kjøling, vil vi være en naturlig samarbeidspartner for rørleggerentreprisen på nybygg.

SERTIFISERINGER

KONTAKTINFORMASJON

Hammerstads gate 5, 0363 OSLO

23 33 24 40